top of page
20200207_091637_edited.jpg

Tweedehands geboortelijsten

Nieuw leven in de familie?

Dit betekent zonder twijfel aankoop van heel wat spulletjes. Spulletjes die heel veel kosten en slechts enkele maanden gebruikt worden. Vicycle-it! helpt jou bij het samenstellen en realiseren van een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief.

5 redenen waarom een tweedehands geboortelijst iets voor jou is!

01

Ben je pro tweedehands?

Wist je dat het meeste van een babyuitzet duurzaam is en amper gebruikt wordt? Gaande van een babybed, een park, een eetstoel, lakens, speelgoed, noem maar op. Deze duurzame materialen kunnen gerust nog deel uitmaken van uw nieuw gezinsgeluk. 

02

Geen tijd om te zoeken?

Snuisteren op tweedehandsbeurzen en rommelmarkten, scrollen op tweedehandswebsites, zo fijn! Maar het neemt enorm veel tijd in beslag.

Alles gaan afhalen en verzamelen, opknappen en proper maken, zie je dat niet zitten? Ik doe het voor jullie! Alles wordt aan huis geleverd 1 maand voor de geboorte.

03

Goed voor het milieu en je portefeuille

Goed nieuws! Want je draagt je steentje bij aan het milieu én de tweedehandsspullen betaal je aan 60% van de winkelprijs!

04

Toch ook wat nieuwe spullen op je lijst?

Uiteraard kan je niet alles tweedehands kopen. Ook nieuwe spullen kunnen op de lijst staan! Jij koopt ze aan en ik zet alles op de lijst. 

Zodat je alles tijdig in huis hebt! 

05

Gepersonaliseerde spullen

Ook gepersonaliseerde spullen kunnen op de lijst! Neem maar een kijkje op de shop

Soft-Minimalist-Download-Multiple-Devices-Mockup-1-1024x1024.png

Cadeautje kopen?

Na de geboorte kunnen familie en vrienden een cadeautje kopen op de onlinelijst van Yesbaby. Zo storten zij het bedrag rechtstreeks op jullie rekening en de cadeautjes liggen reeds bij jullie thuis!

"Bij Vicycle-it word je al kersverse ouder goed ondersteund bij het samenstellen van je geboortelijst. Virginie geeft als ervaringsdeskundige oprecht advies over wat je wel of niet nodig hebt en wat zij nieuw of tweedehands aanraadt.
Nadat je lijst werd samengesteld, zorgt Virginie voor alles: ze zoekt de tweedehands spullen, maakt ze gebruiksklaar én koopt voor je de nieuwe spullen. Wij vonden dit heel gemakkelijk. Als kers op de taart wordt alles ook tijdig bij je thuis geleverd.

Het stopt niet bij de drop-off. Als je nadien nog vragen hebt over de geleverde spulletjes, helpt Virginie je graag verder!"
Sarah

Alexa Young, CA

Baby tenen

Ben je overtuigd?

Of heb je nog vragen? 

Thanks for submitting!

bottom of page